5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Liceul Tehnologic „Henri Coandă” a primit vizita copiilor de la Asociația „Dare to Care”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

În cadrul programului „Școala Altfel”, copiii de la Asociația Umanitară „Dare to Care” din Cornățel, însoțiți de psihologul Cătălina Mărginean au vizitat  Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Sibiu. Activitatea s-a numit „Să fim mai buni” și a fost coordonată de psiholog Monica Decean, prof. Nadia Băcilă, prof. Alina  Rădoescu și prof. Florina Dumitrescu, director al liceului. În cadrul vizitei, oaspeții au vizitat liceul și au fost informați despre profilul și specializările acestuia, despre reușite și planuri de viitor.

A urmat un program artistic, susținut de copiii asociației, care, pe lângă aplauzele celor prezenți, au primit și daruri constând în cărți, dulciuri, jucării, alimente și hăinuțe. „Prin mobilizarea Consiliului Elevilor, coordonați de Mihai Panțîru, elev în clasa a XI-a A și sfătuiți de cadrele didactice, elevii liceului au dat dovadă că pot fi mai buni, știu să dăruiască și dăruind, să bucure pe  cei din jur”, spune prof. Florina Dumitrescu, director al Liceului Tehnologic „Henri Coandă” Sibiu .

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect