19.1 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Locuri de muncă pentru șomerii sibieni

Cele mai citite

Șomerii sibieni au la dispoziție în aceste zile aproape 1.000 de joburi. La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de 981 locuri de muncă vacante oferite de 92 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 25 se adresează persoanelor cu studii superioare.
Se caută, printre altele, asistent manager, consilier economist, inginer de cercetare în construcţii căi ferate, inginer electrotehnist, inginer mecanic, inginer producţie, manager de produs, proiectant inginer electronist sau proiectant inginer mecanic, în timp ce 956 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.
9 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 10 posturi sunt oferite pentru funcționari informații clienți. Alte 82 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 46 de locuri de muncă pentru agenți de securitate.
18 posturi sunt oferite pentru ajutor de bucătar și ospătar, iar 7 locuri de muncă sunt pentru asfaltatori. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la sudori, unde sunt oferite 8 joburi, 8 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 105 posturi pentru lucrători comerciali și 7 joburi pentru instalatori instalații tehnico-sanitare și de gaze. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect