5.7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Sute de vizitatori la „Ziua Porţilor Deschise” a Primăriei Mediaş

Cele mai citite

Municipalitatea medieșeană Primăria a organizat miercuri pentru al treilea an consecutiv „Ziua Porţilor Deschise”. Evenimentul a fost dedicat medieșenilor și a cuprins prezentarea structurii Primăriei, a modului în care Administrația Locală funcţionează, precum şi vizitarea birourilor ediliilor. Elevii au fost prezenţi încă de la primele ore ale dimineţii, curioşi să-i cunoască pe reprezentanţii municipalităţii, dar şi să vadă cum decurge o zi de lucru în instituţie. Au vizitat și adăpostul de protecție civilă al municipiului și au realizat poze la diferite aparate folosite de-a lungul timpului în activitățile de protecție civilă.

De asemenea, au fost prezenţi medieşeni de toate vârstele, care au avut posibilitatea de a sta de vorbă şi a adresa diferite întrebări conducerii municipalitaţii şi angajaţilor Primăriei.

„E o tradiție frumoasă, de câțiva ani organizăm „Ziua Porţilor Deschise”. Am o plăcere deosebită să mă întâlnesc cu copiii și să le explic ce înseamnă Primăria, Administrația Publică, ori care sunt responsabilitățile. Vin și oameni maturi, din curiozitatea de a vedea cum arată insituția, nu neapărat cu probleme. Per total, sunt mulțumit de aceste întâlniri”, a explicat primarul Teodor Neamțu. 

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se apropie prima minivacanță din acest an. Vor fi o grămadă de zile libere

Se apropie cu pași repezi prima minivacanță din acest an, care va "lega" ziua de 1 Mai cu a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect