15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Moși Crăciuni, spiriduși și elfi se reunesc la Copenhaga, într-un Congres Mondial

Cele mai citite

La ediția din 2014 a Congresului mondial al Moș Crăciunilor, desfășurat în parcul de distracții Bakken din Copenhaga, daneza Helle Jacobsen a fost încoronată miercuri ca „Moș Crăciun al anului”. În total, mai mult de 150 de Moș Crăciuni, spiriduși și elfi din întreaga lume s-au adunat la Copenhaga, pentru a face schimb de experiență în cadrul evenimentului anual care durează trei zile.
Diverse activități și momente de divertisment, cum ar fi parada Moș Crăciunilor pe străzile din Bakken, concursuri între Moș Crăciuni sau cu participarea publicului, precum și o grandioasă gală a Crăciunului au fost organizate pe perioada acestui congres. Moș Crăciunii au participat, de asemenea, la o paradă și au vizitat obiective turistice din Copenhaga, între care și celebra statuie Mica Sirenă, răspândind în întregul oraș bucuria specifică Crăciunului.
Congresul Mondial al Moș Crăciunilor are loc din 1957 la Bakken, cel mai vechi parc de distracții din lume. Congresul este actualmente atât un forum profesional, cât și un loc de întâlnire pentru Moș Crăciunii din întreaga lume, atrăgând în fiecare an mii de turiști. (Sursa Agerpres)

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect